februar 2010

Inspirasjon

Drømmespisestue. Langt bord, kule stolar og fin lampe.

Utsikt

Det kalla eg utsikt med stor U. Kunne nesten sjå ut som Norge, men trur det var Chile gitt. Uannsett: her vil eg ha hytta mi!

Pinoccio

Eg har veldig lyst på eit Pinoccioteppe frå Hay. Super fargerike og kule og veldig dyre. Men det hadde gjordt seg så bra med slike knasje fargar på golvet.

Oppskrift

Eg fann oppskrift på korleis ein lagar melkekartonglommebøkene på kunstogdesign.no. Brett som på bildet. Vals kantane godt. Klipp til "lokket" og fest i knapp. Eg har allereide laga nokre...

Svarte gulv

Svarte golv er veldig sjeldent syn, men eg syns det funka som fy slik som her. Veldig fin kontrast mot dei kvite veggane og fint med litt fargeklattar hist og pist. Eg likar det!

Nosakleiva

Plutseleg var det gått to veke uten blogging. I dag har dagen stort sett gått med til å gå på ski. Fint var det. Vi gjekk frå Vangen og ut på Nosakleiva. Nydeleg utsikt, og sjølv om ikkje været var...
Britt Irene Skrede

Britt Irene Skrede

27, Stryn

Utdanna interiørkonsulent ved NKF i Bergen. Tar store og små innredningsoppdrag. Her i bloggen finn du eigne prosjekt eg har gjordt og ein heil del inspirasjon om alt muleg innenfor interiør og arkitektur.

Kategorier

Arkiv

hits